Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J78a29n 41R73á87ž

6. 4. 2016 11:47

Polští křesťané si vzali domů na "opatrování" přes 160 iráckých křesťanů a za vlastní peníze je privezli do Polska. Z nich 135 se postupně, převážně v noci, sebralo a odjelo do Německa.

Potvrzují slova kamaráda, který Araby dobře zná: Arabovi nikdy nic nevěř. Arab jen přemýšlí, jak s každým vybabrat!

3 0
možnosti
JK

Měl jsem možnost vidět kdysi v bývalé Jugoslávii, jak vypadají uprchlíci před válkou, kterým šlo opravdu o život. Byli vděční za jakoukoliv pomoc a nediktovali si podmínky. Ty dnešní nájezdníky nemohu za uprchlíky považovat. To možná ty, co jsou s rodinou v táborech v Libanonu a nemají na převaděče.

7 0
možnosti
MR

jo, jen kdyz nadavali do xenofobu a nacku tem novinarum kteri nechali spravne prelozit co rikali. Pry ztraceno v prekladu, vyjmuto z kontextu, a helemese na co si vsechno stezovali, brali je do levnych restauraci, kupovali pro ne potrebne veci ve slevach, ti chudaci, co se v Cesku natrpeli

19 0
možnosti
MP

Mně na téhle stížnosti nejvíce vadí ta sobeckost. Přece musí vědět, kolik těch potřebných lidí z postižených oblastí je a že zdroje dobročinných nadací jsou omezené. Tudíž brát jedny do drahých restaurací a kupovat drahé lahůdky znamená prošustrovat peníze pro jiné lidi. Nemluvě o nutné lékařské péči, kterou zde nemají nijak předplacenou. Divím se, že vůbec takové krafy vypustili z huby.

9 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 856x
Vypsat se ze všeho. Posadit se, popřemýšlet, zformulovat a psát,psát,psát!

Seznam rubrik