Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Už třetí věta je hloupost - další natruc Luftjardy. Kdy nějakou udělal ?

1 0
možnosti
DJ

Chudý na duchu a ještě to hlásá do světa ....

1 3
možnosti

Nejlepší hráč,co byl ve Spartě za posledních 20 let!Ale Ščasnýmu by nepomohl ani Messi.

1 0
možnosti
TJ

Hra nebyla špatná, ale Tetteh je až na výjimky nemožnej... nechodí tam moc centrů - Plavšič se neprosadí. Karlsson je nalevo mnohem lepší. Může hrát ale i jinde a nalevo možná přijde ještě Krejčí z Itálie... Neviděla bych to tak pesimisticky.

0 0
možnosti
JB

vskutku supertéma, slengáč inteligent na blogu, výrazy a téma vhodné tak leda pro přestávkovou konverzaci na tribuně AC Atraps s dalším vymaštěným sparťanským strejcem

2 10
možnosti
PM

1) Nico odesel ze Sparty, kterou trenoval Scasny. Tj. z klubu bez ambici, bez jakekoliv touhy po uspechu, kterej zil jen z podstaty a kdysi slavneho jmena. Aneb kdo utece, vyhraje, nelze se mu moc divit.

2) Agenti Nica Sparte nabizeli, on by tam sel rad, ale Rosicky ho odmitl. Z cehoz logicky plyne, ze Stanciu ve Slavii je vina pouze, vyhradne a jenom spartanskeho radobymanagementu.

2 2
možnosti
TJ

Kdepak vina. Dobře TR10 udělal. Nebudeme brát zpět žoldáka, kterej vezme roha při první příležitosti. Za tohle já Rosovi tleskám !!R^

4 1
možnosti
GC

No, my ho koupili od Al Ahli, a kdyz mu to u nas nepujde, prodame ho treba do Al Uhli ( FCB ) . Zdravim spartanske rivaly a preji vse dobre- liga potrebuje silnou Spartu, stejne tak, jako silnou Slavii.

6 0
možnosti
Foto

Já na tu přípravu 2x asi hodinu koukal a je to pořád to samý. Hra do šířky, žádný nápad a zpátky dozadu, a když se to povede tak centr do vápna kde buď nikdo není, nebo to obrana lehce odvrátí.

0 0
možnosti
VH

Ať vyhraje ten nejlepší, ale férově. Bez vymyšlených penalt, šeptání komu by VAR nadržovat apod.. Nejsem moc velký optimista, první kola opět napoví, komu se bude stranit... Rv

0 0
možnosti
JP

Vždycky to byla Sparta, až posledních 5-6 let štafetu převzala Plzeň, ale Chovanec svoji Spartičku opět podrží, takže nemůže být pochyb, že to bude opět Sparta, které se bude tradičně stranit

0 0
možnosti
Foto

Stanciu může být další příklad toho, že Sparta nemá špatné hráče, jen to prostě neumí dát do kupy tak, aby to fungovalo.

4 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 856x
Vypsat se ze všeho. Posadit se, popřemýšlet, zformulovat a psát,psát,psát!

Seznam rubrik