Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Můj kamaarád, též sparťan tělem i duší jako vy, pane autore, je toho názoru, že to bylo vyměněné za vítězství Sparty v časově blízkém zápase v rámi v poháru.

Plzeň potřebuje body na stíhání Slavie v lize, Sparta potřebuje vyhrát pohár, aby šla do Evropy. Pro Plzeň je pohár málo mdůležitý, pro Spartu jsou body důležité ještě méně, protože na pohárová místa se v lize nedostane a sestup jí nehrozí. Navíc z hlediska nasazení je výhodnější jít tam jako vítěz poháru než jako pátý z ligy (vítěz poháru je nasazen rovnou do základní skupiny).

Tak je toho názoru, že se dohodli.

Samozřejmě pokud by Plzeň vyhrála i v tom pohárovém střetnutí, postavila by se ta kamarádova domněnka na hlavu.

Ale to teprve uvidíme.

0 0
možnosti

Do pohárů vedou tři cesty.

První je postup do skupiny o titul a slušné umístění v této skupině. Pro současnou Spartu asi nedosažitelné.

Druhou možností je vyhrát pohár. Pro Spartu to znamená porazit v semifinále Plzeň, což je asi stejně nereálné jako první možnost.

Anebo je tu ještě třetí možnost. Vyhrát v lize prostřední skupinu a v baráži vyřadit čtvrtého/pátého ze skupiny elitní. Tady jde už spíše o štěstí než o kvalitu. To by Sparta mohla zvládnout. Základem však je nezískat nyní moc bodů, aby nějakou nešťastnou náhodou nepostoupila do skupiny elitní. To se zatím Spartě daří. Ale obávám se, aby těch bodů nepoztrácela moc a nehrála nakonec o záchranu.

0 0
možnosti

Pan Kotal je další přehmat...Gula je hladový vlčák a váš trenér hodný strejda... !

1 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 856x
Vypsat se ze všeho. Posadit se, popřemýšlet, zformulovat a psát,psát,psát!

Seznam rubrik