Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavý názor...

Zdravím ze z Plzně

P. S. a ta vrba je ve Chvojkovo sadech na Slovanech, nikoliv na Štruncáku..

0 0
možnosti
PH

P21e72t94r 46H49o78r86k62ý

7. 2. 2021 16:28

Zdeňku, díky za upozornění. No, nejsem kovaný Plzeňák, takže nevím přesně, kde Vrba vrbu zasadil. Takže se omlouvám a přeji všechno dobré.

0 0
možnosti
Foto

Vidím to podobně i když z druhého břehu. Pro mne osobně je Vrba ve Spartě velkým překvapením. Myslel jsem si, že by byl blázen, kdyby do toho šel. Do ženských, do melounů ani do Vrbovy hlavy nevidím. Původně jsem si myslel, že finanční nabídka se asi nedala odmítnout, ale dnes si to už nemyslím. Ty prachy asi nebyly na prvním místě. Vydělal si už dost. Spíš to asi bere jako výzvu, že je schopen sobě i kritikům dokázat, že to dokáže. V každém případě jsem zvědav, jestli se dnes potvrdí pořekadlo, že nové koště dobře mete. Jarolímovi se to nepovedlo a nedaří. Vrba to ale bude mít taky těžké s tím kádrem, který má k dispozici a s TR10 v zádech. Osobně jsem zvědav kdo skončí dřív. Jestli Rosa nebo Vrba... ;-)

0 0
možnosti
PH

P35e89t73r 21H54o19r59k51ý

7. 2. 2021 14:25

Děkuji za názor. Osobně si myslím, že spíše by skončil Rosa, než by se Vrba podvolil nějakým jeho nedozrálým názorům na budování silného a úspěšného týmu. To, že po nástupu prohlásil, že nepožaduje okamžité posily asi nepramení z toho, že by je nepotřeboval. Potřebuje jako sůl. Ale na nějaká vyjednávání je nejspíše pozdě. Co s týmem uhraje na jaře, to uhraje. Zase tak špatné vyhlídky s tímto kádrem nemá. Ovšem do podzimu bude chtít jít už se "svými" hráči a ty mu bude muset Tomáš sehnat. Teprve tam očekávám nějaké vyhrocenější situace, které mohou skončit odchodem jednoho z těchto dvou "kohoutů". A poté je pro mě situace skoro jasná, šel by Rosa. Není to žádný přeborník, jako funkcionář je spíše průměrný a to možná jestli vůbec. Naproti němu pak stojí opravdová osobnost. Tak jak to může asi dopadnout? Přeji hezký den

0 0
možnosti
Foto

"...přichází Vrba arogantní a úspěšný."

A přichází do Sparty, arogantní a (kdysi) úspěšné. Tak to k sobě budou pasovat, ne?;-):-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 856x
Vypsat se ze všeho. Posadit se, popřemýšlet, zformulovat a psát,psát,psát!

Seznam rubrik