Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Je jasné, že Plavšič nebude před derby novinářům vykládat, že jde jinam, natož když to má být Slavia. Navíc si myslím, že kdyby ho Sparta chtěla, dala mu podepsat smlouvu mnohem dřív. Pro sportovní plátky drama, já mávám rukou ve smyslu, když nejde o život....

0 0
možnosti
LV

Já myslím, že slávističtí fans Plavšiče moc nepřijmou. Hušbauer i Stanciu přišli do Slávky ne rovnou ze Sparty, ale ze zahraniçního angažmá. Stejně jako před lety třeba Poborský nebo Horváth do Sparty. Ale takhle natvrdo, a ještě po těch tanečcich... Rádi ho mít, aspoň z počátku, nebudou. Myslím, že půjde rychle do světa, nějaká kačka za něj bude, a Číňan taky není úplně charita.

0 0
možnosti
MK

Jsem Slávista a nemám problém ho přijmout. Každá posila dobrá. A je mi celkem šumák, jestli přišel ze Sparty nebo z Kardašovy Řečice.

Víte, já si na tu pověstnou rivalitu moc nehraju. Je dost Sparťanů, se kterými mám přátelský vztah. Určitě to bude důvod k tomu, přátelsky si do nich rýpnout, ale to oni dělají také, když se nám nedaří. Každý chvilku tahá pilku. Ale nějaké nepřátelství, to opravdu ne.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že se z toho dělá zbytečná aféra. Nic co by stálo extra za pozornost.

Za ty peníze co měl podle všeho ve smlouvě, to byl zbytečný luxus, kterého se Sparta ráda zbavila.

0 0
možnosti
Foto

Těch luxusních kousků Sparta provedla už dost - koupí hráče, nechá jej hrát za béčko a pak jej zadarmo pustí jinam, kde bude hrát a po sezóně může jít třeba k turkovi, ale za peníze a v tom je ten rozdíl Slavie a Sparta. Co těď dělá Slavie je bývalý model Sparty před 20 lety - levně koupit a draze prodat, nechtít hned z ne moc dobrými fotbalisty hrát ligu mistrů. To v dobře vedeném klubu tak nějak přijde časem samo, že časem už máte peněz, že nevíte co s nimi a hráči jsou tak drazí, že je nedokáže od vás nikdo koupit;-) a potom tu ligu mistrů vyhrajete, ale jen když to vydržíte dělat 20 nebo 30 let. Z týmu musí být cítit, že se z něj může hráč posunout někam dál když bude na hřišti žrát trávu a ti kolem něj si nebudou hrát na nějakou falešnou úctu ke klubu, protože to všichni dělají hlavně pro peníze a ty peníze dostanou, když půjde hráč o dům dál a nikdo mu nebude házet klacky pod nohy, byl by sám proti sobě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 856x
Vypsat se ze všeho. Posadit se, popřemýšlet, zformulovat a psát,psát,psát!

Seznam rubrik