Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

tak ted už víme,jak to dopadlo, LM Češi hrát nebudou, ted budou muset bojovat o tu EL...docela jim to přeju, prostě ne bohatou Evropu nemáme. Z řečí Trpišovského vidíme, že už je to jen kšeft - jak koho prodat....to je sport, pokrok prostě nezastavíš.

0 0
možnosti
Foto

Coby zuřivý Slávista vám musím chtě nechtě dát za pravdu. Spartu s Monakem jsem neviděl. Ani jeden zápas. Viděl jsem ale na O2TV Slavii v Budapešti a to byl totální průser. Včera jsem byl osobně v Edenu a mé předzápasové obavy se naplnily. Sparta má EL jistou a sešívaní o ni budou muset tvrdě bojovat. A Legie určitě není lehčí soupeř než Ferencváros.

2 0
možnosti
JT

Český vrcholový fotbal ? ;-D;-D;-D;-D;-D.

0 0
možnosti

J63a52n 13Š31r44ů51t

10. 8. 2021 23:16

Lépe bych to neřekl, ač jsem (co si pamatuji) 57 let Sparťanem....

1 0
možnosti
RK

R52a93d72e36k 79K91o71h16u55t

10. 8. 2021 22:45

Tak Slavie jiz ukazala prejeti..

0 0
možnosti
AF

R^. Akorát myslím, že to nebyl blog zuřivého Sparťana, ale rozumného Sparťana.

0 0
možnosti
MB

Olomouc si před Slávií nesedla na zadek ( to, že Karviná má na to jiný názor nic neznamená ), pouze Slávii pragmaticky zvýšila šanci na postup do pohárů, on se ten koeficient sám nezvedne. Tečka.

3 3
možnosti

Všichni jsou špatní. Tohle není rozbor, ale hospodské nadávání.

Slávie má bohužel dlouhodobě problém s produktivitou a zápas s Maďary není vyjímkou. Ano, dostala smolné goly, ale, jak je jejím zvykem, žádný nedala. Ale každopádně, na její fotbal se dá koukat a budu jí sledovat, ať bude v LM či v EL. Je schopná se prosadit v obou.

Sparta hrála slušně. Na Monako nemá, ale po té bídě je vidět, že je Vrba zvednul. EL jim bude slušet, na LM nemají. Je potřeba si uvědomit, že země s deseti miliony lidí mají jeden, maximálně dva týmy na LM. Buďme realističtí

Jablonec, krachuje v pohárech pravidelně. Od nich nikdo nic rozumného nečeká.

Plzeň. Ono je potřeba si uvědomit, že pátý tým naší ligy moc silný nebude. A když se k tomu přidá smůla, 2:4 je tady.

4 1
možnosti
JL

Já nevím - ale řekl bych, že evropský fotbal vlastně evropský není, bohaté kluby si naberou lidi z Afriky, islámských států, klidně i z Japonska, protože na to mají prachy. Češi na to prachy nemají, tak hrají s tím, co se urodí u nás a u sousedů, kteří jsou na tom ještě hůř. To srovnání je vlastně komické, vyhrávají peníze. A průšvih českých klubů mě moc nepřekvapil: Sparta a plzeň se teprve dávají dohromady pod novými trenéry, Slávia je rozhašená, zamilovaný Kolář pustí komickou vlastní branku a Jablonec na Celtic neměl asi nikdy.

5 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 856x
Vypsat se ze všeho. Posadit se, popřemýšlet, zformulovat a psát,psát,psát!

Seznam rubrik