Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Jserm vyklidněný sparťan, a čekal jsem, co Sparta předvede - nový trenér, noví hráči, člověk očekával, že Sparta už snad odehraje normální zápas, že doma nějaké Moraváky klidně porazí aspoň o gól, platy jsou slušný ne? A vida, dokázali zase prohrát!! Pozoruhodné, peníze zřejmě ve fotbale nejsou tak důležité. Mám dojem, že sešup Sparty začal někdy, když odešel Lafata - byl starý, usoudil italský trenér, ale nikoho lepšího kupodive nenašel...Václav Kadlec na špičce nic nehrál, nikomu se tam nevedlo a jiný systém nebyl vymyšlen - prostě Krmenčíkové se SDpartě neurodili...Pak Sparta chytře prodala asi největší svůj talent do Číny a různě to patlala a matlala, ale drajvu Plzně nebo Slávie už nikdy nedosáhla. Byl to průsser a pořád je. Ostatním pro smích.

1 0
možnosti
Foto

Už jsem to psal minule po tý přípravě. Je to pořád to samý. Hra do šířky, žádný nápad a zpátky dozadu, a když se to povede tak centr do vápna kde buď nikdo není, nebo to obrana lehce odvrátí. To už trvá skoro dva roky.

Proč já si vždycky myslím, že už to bude lepší a znovu a znovu se na to koukám a trpím a trpím. Asi nějaká úchylka.

1 0
možnosti
PK

Co více si můžete přát,Křéťu s peněženkou, Rosu jako šéfa a co fotbalista, to hvězda...za mých mladých let se říkalo: ,,Sparťanšťí srabi jsou ostudou Prahy", že by to platilo i v těchto krásných dnech???;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 856x
Vypsat se ze všeho. Posadit se, popřemýšlet, zformulovat a psát,psát,psát!

Seznam rubrik