Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jedno vím jistě, zápas roku nás čeká dnes večer. Jestli bude fandit i zuřivý Sparťan je otázkou, ale určitě bude fandit vyprodaný Eden a tisíce fotbalových fanoušků u televizních obrazovek, počítačů i mobilů ;-) https://jiriberanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=725947

0 2
možnosti

Fotbal nesleduju, ale iDNES mi tento clanek nabidnul, tak se ptam - co maji lidi z toho, ze soustavne sleduji namyslene primadony a simulanty v korupci prolezle sputezi a jeste to tak prozivaji?

2 3
možnosti

Mentálně postižení mají problém toto pochopit, ale zbytek to chápe intuitivně.

Takže pro Vás. Sledování sportu a fandění spouští hormonální reakce našeho systému které nám jsou příjemné.

1 0
možnosti
Foto

bohuzel, Sparta ted predvadi naprosto otresne vykony nesourodeho nesehraneho tymu pod vedenim radobytrenera, ktery proste na takove muzstvo nema. :-( Fandit Sparte nikdy neprestanu ale toto se bude jen tezko zapominat :-/

4 0
možnosti
JL

To jsem rád, že mužu někam napsat svůj dojem ze Sparty, které z nostalgie fandím. Po prohře v LIberci je patrno, že Sparta na čelo ligy nemá. Je sice fakt, že Kanga a ještě pár lidí je schopno vyvinout nadprůměrný výkon, ale ve srovnání se Slavií, nic moc. Hlavně Sparta nemá vyrovnaný tým - když jsem ji naposled viděl v televizi (nemám 02), lidi jako Sáček byli hodně slabí - a pak zjistím ke svému zděšení, že ten chlapík je kapitán. Aha, potěš Pánbůh...Při tomhle složení týmu zjevně nemá Sparta ani na Plzeň a možná ještě na pár mančaftů. Těšil jsem se, že Dočkal to posune nahoru a že šéfové někde vyhmátnou hroťáka, který by nahradil Lafatu, a vida - NEJDE TO. Hroťáci jsou asi moc drazí. Ne, ne, od Sparty už letos nic nečekám. Snad příští rok..když se šéfové vzpamatují.

3 0
možnosti
Foto

Ještě štěstí, že nejsem fanouškem žádného fotbalového klubu. Na rozdíl od autora mne tak podobné problémy netrápí a nezatěžují. :-)

1 1
možnosti
BG

Mate recht :-). Taky moc nerozumim, proc se lidi vztekaji, ze tenhle clovek nevyhral, kdyz nemaji sanci jeho hru ovlivnit.

0 0
možnosti
MK

Souhlasím. Když si jako cíl dáte záchranu v lize, pak by to při troše štěstí mohlo vyjít.

3 1
možnosti
DR

Tvrdil jsem od začátku, že je jenom otázkou času, kdy se Jílek bude bít do hlavy, že raději nezůstal v klidu u nás v Sigmě. Co všechny na té Spartě tak láká fakt nechápu, asi ten vyhazov který tam skoro každého čeká.

4 0
možnosti
KT

Trenér Jílek už, jen tak mimochodem, ve Spartě před olomouckým angažmá působil

1 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 856x
Vypsat se ze všeho. Posadit se, popřemýšlet, zformulovat a psát,psát,psát!

Seznam rubrik