Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vaše bída naše radost ... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Ač srdcem Slávistka, Vaše blogy čtu ráda.:-)R^

2 0
možnosti

P43e59t15r 75H63o79r33k96ý

26. 2. 2020 0:07

Šárko, ač srdcem Sparťan, Vaše povzbuzení mě neuvěřitelně nakoplo! :-)

0 0
možnosti

Od té doby, co skončil Lafata, Sparta nestojí za nic, sebevědomí se vytrácelo, platy stoupaly, hráči se střídali, trenéři omlouvali nefungování týmu, u delší dobu si myslí, že by hráči potřebovali hlavně šamany, psychology a psychoanalytiky- jsou prostě psychicky v pr...li. Jakoby byla Letná prokletá.

0 0
možnosti

Ale i přes to všechno patří Spartě velký dík za přínos českému fotbalu tím , že produkuje velké množství mladých hráčů , které jako nepotřebné pouští ostatním týmům , kde se následně ukáže , že jsou to hráči výborní. No a z toho mi vyplývá , že na Spartě asi mají špatnou vodu, protože po odchodu jejich odchovanci většinou rozkvetou.

2 0
možnosti

Vrcholová kopaná je přesně jako fabrika. Má své vstupy, náklady, režie - výstupy. Něco produkuje, výrobky jsou poptávány - umísťují se v hodnocení. Jsem umírněný Baníkovec - Vzhledem k rozpočtu se až divím, kde v tabulce stojí. A to ještě musí živit důchodcovského Baroše - Asi náznak stávající reformy pro starší ! ...

Sparta je skutečně úsměvná ! Pro majitele dává jediný smysl l = Položka do účetnictví! Náklady zřejmě slouží ke snižován daňového základu ! Jiný význam u současného manšaftu nespatřuji ! ...:-)

1 0
možnosti

Ano, Sparta, tedy týmy, jak se mění, působí neustále nikoli jako semknutý tým, ale jako guláš, kde nehrají špatní hráči - třeba Costa, Tanga a další jsou docela dobří, ale to jsou jedinci a jako mančaft to není propojené, už od Itala, velkého kondotiéra.

0 0
možnosti

Křéťa by měl konečně přijít k rozumu a skončit s vytahováním peněz pro fotbal z EPH, nikam to nevede a prohra v Olomouci to prokázala.at se raději věnuje charitě...Rv

1 0
možnosti

Za mě, jediný koncepční krok by byl odchod Kretinského.

1 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu na co kvalitní béčko, když ti kluci se do áčka stejně nedostanou a půjdou někam na hostování?;-)

1 0
možnosti

P33e76t31r 89H97o34r41k65ý

24. 2. 2020 11:11

No, to je právě ten kámen úrazu. Pokud tohle Sparta nezmění, nebude nikdy stabilně na výsluní. Přeji hezký den a děkuji za reakci.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 856x
Vypsat se ze všeho. Posadit se, popřemýšlet, zformulovat a psát,psát,psát!

Seznam rubrik