Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Marná sláva, musím se vyjádřit. Titulujete se jako zuřivý sparťan, já jsem slávista, nikoliv zuřivý a většina mých kamarádů i mužských členů rodiny jsou sparťané. Tolik na vysvětlenou, proč nejsem nějakej nepřítel všeho sparťanského.

Co je trošku mimo, je odstavec ve vašem článku o všem, co je čínské, je špatné. Dost nechápu, co nám vlastně Čína udělala tak špatného. Rusko, dejme tomu, srpen 68. Je to historie stará 52 let, navíc nám to tehdy provedl Sovětský svaz, který už 30 let není. Odpustili jsme všechno Německu, asi se to ale nedá srovnat, ale co nám vlastně provedla Čína? Postavení Tibetu vadí zřejmě jenom několika našim aktivistům, rozhodně ne Dalajlámovi a už vůbec ne Tibeťanům.

A čínský virus? Nikdo si zatím netroufnul určit, jak se vlastně objevil. Kdo projevil absolutní neschopnost byla Evropská unie a Amerika. Proč má trvat tomu našemu senzačnímu světu rok, než uvede na trh lék? Ať se jdou bodnout, celá ta naše severoatlantická demokracie. Bude se vyhrožovat Číně, na nic jiného se nezmůžeme.

Můj názor na pokračování ligy - viz můj článek "Dohrát fotbalovou ligu?"

0 1
možnosti
  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 856x
Vypsat se ze všeho. Posadit se, popřemýšlet, zformulovat a psát,psát,psát!

Seznam rubrik