Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autore, přestaňme uvažovat v kategoriích "kdyby" a podsouvat jednotlivým klubům zištné úmysly pro nebo proti dohrání soutěže v původním formátu.

Oba víme, že fotbal bez diváků je jiná hra. Zájem veřejnosti i sponzorů je výrazně menší a finanční propad takové "dohrávky" bude pro chudší týmy fatální a nutně se projeví při financování nové sezóny.

Navíc nemáme takové postavení v Evropě, aby naše kluby vstupovaly do pohárů až koncem září a žádný náš mančaft nedisponuje potřebným počtem dostatečně kvalitních borců, aby byl schopen bez dostatečné přestávky nastoupit do předkol evropských soutěží. Riskujeme tak, že ona zdravá (ještě použitelná) torza týmů nebudou v této době ani minimálně konkurenceschopná.

Pro naše kluby bude tak pracně vybojovaná premiéra v předkolech zároveň i derniérou se značně negativním dopadem na mezinárodní prestiž českého fotbalu.

0 0
možnosti
Foto

Tohle asi měl přesně na mysli Tvrdík, i když jeho vyjádření možná nebylo dost diplomatické. Ono se to pak svede na to, že Slavia... Jenže, jak správně připomínáte, o evropské poháry se budou chtít ucházet i další kluby.

0 0
možnosti
Foto

Dal jsem karmu.

Jako slávista si myslím, že možná budeme rádi, když soutěž doklepeme do 30. kola, bez nadstavby. A to ne, že bych se bál o ztrátu donedávna takřka jistého titulu. Kdo jiný má lepší výchozí podmínky - široký kádr (i bez Olayinky) nebo rozlosování nadstavbové částí = 3x doma, 2x venku. Letošní koronavirové přerušení byl velký zásah vyšší moci, lze tedy přijmout i mimořádné opatření a výjimečně se nadstavby vzdát. S tím, že baráž 14. a 15. klubu s 2. a 3. druholigistou zachovat.

Pište prosím Slavia s krátkým -a-, tak, jak se opravdu jmenuje; díky.

0 0
možnosti

P34e41t84r 44H66o22r82k12ý

11. 5. 2020 13:07

Děkuji za Váš názor. I já si myslím, že Slavie (už jsem si zvykl:-)) titul bez potíží dá. Hráče a trenéra na to má opravdu nadstandardní. A chybu jsem opravil. Ještě jednou děkuji za upozornění i za názor.

1 0
možnosti

A85l31e92š 22N39o11v69á93k

11. 5. 2020 9:35

sázkaři teď můžou místo výsledků tipovat termíny...:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS